Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową
Grillowany łosoś z dymną salsą pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 270 kalorii, 35g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki jalapeño, cebuli, pomidorów śliwkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowany Łosoś Z Dymną Salsą Pomidorową, Patelnia Grillowany łosoś z salsą pomidorową, oraz Grillowany łosoś z salsą pomidorowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieść na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania i grilluj przez 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść pomidory, cebulę i jalapeo na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; pomidory do grillowania, pocięte z boku, 6 minut. Obróć; grilluj przez 1 minutę. Grill cebuli i jalapeo przez 6 minut z każdej strony lub do lekko rumiane.
Zdjąć z grilla i lekko ostudzić. Grubo posiekać pomidory i cebulę; drobno posiekać jalapeo.
Połącz pomidory, cebulę, jalapeo, 1/4 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu i sok z 1/2 limonki.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay]()
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.