Grillowany łosoś z dipem z awokado

Grillowany łosoś z dipem z awokado może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 333 kalorie, 32G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $4.05 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, pieprz cytrynowy, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest super. Spróbuj Grillowany łosoś z grillowaną brzoskwinią i salsą z awokado, Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, oraz Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
W średniej misce rozgnieść awokado, czosnek, jogurt i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Łososia Rub koperkiem, pieprzem cytrynowym i solą.
Umieścić na przygotowanym grillu i gotować 15 minut, obracając raz, aż łatwo płatkowane widelcem.
Podawać z mieszaniną awokado.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.