Grillowany Łosoś Cedrowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 30 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka zapakowanych w olej suszonych pomidorów, pietruszki, fileta z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany Łosoś Cedrowy, Łosoś Deski Cedrowej, oraz Łosoś Deski Cedrowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zanurz deskę w wodzie, polewając ją ciężarkiem, aby utrzymać ją w zanurzeniu. Moczyć 4 godziny.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wymieszać dressing, natkę pietruszki i pomidory; odstawić.
Deska szczotkowa z olejem; wierzch z rybą.
Umieść deskę na ruszcie grillowym.
Grill 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem, szczotkując mieszanką opatrunkową po 10 minutach.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.