Grillowany, Zapiekany Boczkiem Klopsik Faszerowany Piwnym Serem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Grillowany, boczek-Topped klopsiki nadziewane serem piwnym spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 886 kalorii, 50g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 162 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, Sriracha, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klopsiki z boczkiem i serem, Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, oraz Buffalo Chicken faszerowana cukinia z topionym cheddarem, boczkiem i sosem z sera pleśniowego z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ser, Worcestershire, czosnek, musztarda, cayenne i sól. Pulsuj kilka razy, aż się zmieszasz. Po uruchomieniu procesora powoli dodawać piwo przez rynnę, przetwarzać do gładkości, około 1 minuty.
Mieszanina będzie miękka, ale stwardnieje w lodówce.
Przełożyć do miski, przykryć i schłodzić przez co najmniej cztery godziny.
Dodaj wołowinę, wieprzowinę, jajko, owies, czosnek, cebulę, pastę pomidorową, pieprz i sól do miski i wymieszaj z rękami do połączenia.
Umieść kulkę wielkości łyżeczki w małej bezpiecznej misce mikrofalowej i kuchence mikrofalowej na 15 sekund. Smak soli i pieprzu i dodać więcej w razie potrzeby.
Wymieszać z rękami, aż do całkowitego połączenia, ale nie więcej niż to konieczne.
Połączyć ketchup i Sriracha w małej misce i odstawić.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na połowie rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Uformuj cztery kulki zimnego sera piwnego, używając obfitej łyżki stołowej dla każdej z nich. Uformuj wokół nich cztery pojedyncze, podłużne klopsiki. Za pomocą dwóch połówek, top każdy z" x " boczku, i slather obficie z ketchupem-Sriracha glazury.
Umieść klopsiki na chłodnej stronie grilla i gotuj, sprawdzając okresowo, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje 68° Po włożeniu do środka klopsików, 20 do 25 minut.
Wyjąć z grilla, pozostawić na pięć minut i podawać z dodatkową glazurą i piwnym serem.