Grillowany Węgorz
Grillowany Węgorz może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 61 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz pieprz, cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Kanapki z grillowanym kurczakiem i papryką z grillowanymi klinami rzymskimi, Grillowane kiełbaski z grillowaną szalotką smak ze świeżym Ricottanem i opiekaną bagietką, oraz Grillowane steki z łososia z sosem Chipotle-Ponzu i grillowaną fasolką szparagową.
Instrukcje
W małym garnku dodać sos sojowy, zieloną cebulę, czosnek, imbir, cukier, wino ryżowe, olej sezamowy i czarny pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i, mieszając od czasu do czasu, gotować na wolnym ogniu przez około 10 minut, aż sos lekko zgęstnieje.
Tymczasem oczyść węgorze, usuwając głowy i wnętrzności. Połów węgorzy wzdłuż, usuwając kości. Następnie pokrój połówki na około 2-3 cale szerokości.
Grillować kawałki węgorza na naoliwionym grillu. Ugotować węgorze z przyprawą i ponownie grillować. Ryby powinny być białe na całej długości i lekko zwęglone i rumiane na brzegach.
Podawać z kilkoma liśćmi czerwonej sałaty z kręconymi liśćmi lub po prostu z ryżem, banchanem i kimchi.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;