Grillowany Tuńczyk Melt
Grillowany tuńczyk Melt jest pescatarian przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jeśli masz zieloną cebulę, chleb zbożowy, majonez z majonezem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Stopić Serce Stopić Tuńczyk, Niedzielna zdrowa, pyszna, prawdziwa Sałatka z tuńczyka-do sałatki z tuńczyka, Melt, oraz Tuńczyk Topiony.
Instrukcje
Połącz tuńczyka, majonez i cebulę.
Wypełnij kromki chleba mieszaniną tuńczyka i Single.
Gotować na patelni spryskane sprayem do gotowania 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019