Grillowany Tuńczyk Ahi Na Zieleni Mesclun Z Winegretem Z Agawy Balsamicznej

Grillowany Tuńczyk Ahi Na Zieleni Mesclun Z Winegretem Z Agawy Balsamicznej
Grillowany Ahi Tunan na Mesclun Greens z winegretem z agawy balsamicznej to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 6,6 USD za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Ten przepis służy 2. Ten przepis z sohgave.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka soli, tuńczyk Ahi-4 kawałki, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć nektar z agawy, można śledzić to danie główne z Chocolate Brownie Batter Blizzard jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zieleń z balsamicznym winegretem, Ciepłe warzywa z balsamicznym winegretem, oraz Mieszane warzywa i pomarańcze z balsamicznym winegretem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Magazyn