Grillowany Tomatillo i fioletowa bazylia Salsa

Grillowany Tomatillo i fioletowa bazylia Salsan to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 3 porcjami. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 213 kalorii, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, cebulę, chipotle chile w adobo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fioletowy Tomatillo Salsa Fresca, Mojo marynowany kurczak z grillowanymi fioletowymi ziemniakami i zwęgloną kukurydzą i czarną fasolą Salsa z grillowaną mąką Tortilla, oraz Fioletowa bazylia i grillowana Sałatka z dyni z orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Grillować pomidory i kukurydzę na umiarkowanie gorącym ogniu lub umiarkowanym ogniu, aż lekko zwęglone na całym, o 4 protokół na stronę.
Przenieść na talerz. Grillować plastry cebuli, aż lekko zwęglone, około 3 minut na stronie.
Usuń zwęglone skórki z tomatillos i ćwiartuj je. Pokroić ziarna kukurydzy z kolby.
Cebulę pokroić w 1/4 cala kostkę.
Na patelni, smażyć boczek, aż chrupiące.
Osuszyć na papierowych ręcznikach i grubo posiekać. W misce, połączyć czosnek z chipotle, następnie mieszać w Tomatillo, kukurydza, cebula i boczek. Wsypać fioletową bazylię, doprawić solą i pieprzem i podawać.