Grillowany talerz Antipasti z cytryną Aioli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanego talerza Antipasti z cytryną Aioli. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 10 i kosztuje 1,45 zł za porcję. Mieszanka cebuli, salami, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Talerz Antipasti, Talerz Antipasti, oraz Talerz brzoskwiniowy Antipasti.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki aioli aż dobrze wymieszane. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
W dużej misce, wrzucić warzywa z olejem i solą.
Kosz grill ciepła (grill wok) na grillu, aż gorące.
Dodaj warzywa do koszyka grillowego. Przykryć i grillować warzywa 6 do 10 minut, wstrząsając koszykiem lub mieszając warzywa od czasu do czasu, aż warzywa będą chrupiące-miękkie i lekko zwęglone.
Ułóż salami wokół krawędzi dużego talerza. Kopiec grillowane warzywa na środku półmiska.
Posypać warzywami kostkami sera.
Podawać z aioli do zanurzenia.