Grillowany Sum Czarny Z kreolskim masłem musztardowym
Grillowany Sum Czerniejący z kreolskim masłem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,18 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 19g białka, oraz 35 g tłuszczu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Jeśli masz musztardę kreolską, cukier granulowany, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sum czerniony z sosem kreolskim, Grillowany Boudin i musztarda kreolska, oraz Grillowany łosoś z koprem włoskim i musztardą kreolską Spaetzle.
Instrukcje
Połowę masła umieścić w średniej misce i zacieru z łopatką do smarowania.
Dodać musztardę, doprawić solą i wymieszać do połączenia.
Umieścić masło musztardowe na arkuszu folii.
Zwiń w kłódkę i przekręć końce, aby uszczelnić.
Umieść w lodówce do stwardnienia, co najmniej 30 minut. Tymczasem zrób rybę.
Umieść paprykę, cayenne, odmierzoną sól, tymianek, czarny pieprz i cukier w małej misce i wymieszaj, aby równomiernie połączyć; odstawić.Pozostałą połowę masła roztopić i umieścić w małej misce. Obficie posmarować po jednej stronie każdego fileta z suma masłem, równomiernie posypać boki masłem połową rub przyprawy i delikatnie przycisnąć filety tak, aby rub przyprawy przylegał. Filety obrócić, obficie posmarować masłem, równomiernie posypać pozostałą połową rub przyprawy i delikatnie nacisnąć tak, aby rub przyprawy przylegał.
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średniej wysokości (około 191° do425). Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju roślinnym.
Umieścić filety na grillu i gotować bez przeszkód, aż pojawią się ślady grilla i ryba będzie nieprzezroczysta, około 3 do 4 minut. Za pomocą płaskiej szpatułki, flip i gotować, aż całkowicie gotowane przez, o 3 do 4 protokół więcej.
Przeniesienie do serwowania plates.To podawać, pokroić 4 (1/4-do 1/2-cala grubości) rund masła musztardowego (będziesz miał trochę na lewo, ale może służyć więcej plastrów w razie potrzeby).
Na każdym kawałku ryby ułożyć okrągłą masę i od razu podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.