Grillowany stelaż z jagnięciną z kopru włoskiego
Koper-Crusted Grillowany Rack z jagnięciny może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Stelaż z jagnięciną, Stelaż jagnięcy z pikantnym koprem włoskim, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona kopru włoskiego, rozmaryn i czosnek zmiażdżyć z solą w moździerzu lub posiekać tak drobno, jak to możliwe.
Wymieszać z pieprzem i olejem.
Jagnięcina z marynatą. Chłód, pod przykryciem, co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Wyjąć jagnięcinę z lodówki na 1 godzinę przed grillowaniem. Owiń końce kości folią.
Rozgrzać grill do średniej wysokości (40
z jednym obszarem wolnym od węgli (dla węgla drzewnego) lub wyłączonym palnikiem (dla gazu), aby uzyskać pośrednią powierzchnię cieplną. Grill jagnięcina, mięso stronie w dół, na pośrednim ogniu 5 minut. Obróć i grilluj 10 minut. Obróć ponownie; grill 10 minut więcej. Przenieść jagnięcinę do bezpośredniego ciepła, strona mięsa w dół, i grill 3 do 5 minut, lub aż będzie chrupiące i rumiane i rejestry 140 (dla średnio rzadkie).
Niech jagnięcina odpocząć na talerzu 15 minut.
Przeciąć między kośćmi, aby służyć.
* Pozostaw na mięsie osłonkę tłuszczu-wystarczy, aby chrupać się na grillu, ale nie tak bardzo, że kapiący tłuszcz tworzy piekło.