Grillowany stek z łuku na patyku

Grillowany stek z łuku na patyku
Need a danie główne bezglutenowe? Grillowany stek z łuku i strzały na patyku może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.54 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Mieszanka przypraw grill, sos worcestershire, szaszłyki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Stek na patyku, Hoisin BBQ Steak-on-a-Stick z salsą ananasową, oraz Stek z kurczaka smażony na patyku z sosem Whatsthishere dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku bułek stekowych: rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Butterfly stek z boku. Przykryć stek z tworzywa sztucznego i Funt go do około 1/4-cala grubości upewniając się, aby zachować prostokątny kształt jak najlepiej. Stek pokroić na 4 równe prostokąty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Ułóż kawałek stek tak, że ziarno mięsa idzie bokiem. Równomiernie posypać przyprawą do grilla, używając 1 łyżki stołowej, na każdym prostokącie. Pieczone plastry czerwonej papryki podzielić między mięso, a następnie posypać każdy kawałek 1/4 szklanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Czerwona PaprykaPieczona Czerwona Papryka
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Zaczynając od dolnej krawędzi i odchodząc od Ciebie, zwiń wołowinę w ciasną kłodę. Powtórz z pozostałymi kawałkami. Umieść 2 rolki, z powrotem do tyłu, ze szwami skierowanymi do siebie i zrób to samo z pozostałymi 2 rolkami. Szaszłyk rolki z 6 szaszłyki rozmieszczone równomiernie od siebie tak, że każdy szaszłyk przechodzi przez obie rolki. Powtórz z pozostałymi rolkami i szaszłykami. Pokrój rolki między szaszłykami, aby każdy szaszłyk miał 2 okrągłe rolki, jak patyk z 2 lizakami. Doprawić każdą roladę pozostałą przyprawą grillową.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
LizakiLizaki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Ruszt grillowy posmarować olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Połóż rolki, płaską stronę w dół i grilluj przez 3 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Roladki przełożyć na duży talerz i podawać z pikantnym sosem jogurtowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1
Połącz wszystkie składniki razem w misce i wymieszać aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Magazyn