Grillowany stek z sosem pomidorowym i pieczoną krewetką, czarną fasolą i sałatką Orzo
Grillowany stek ze spódnicą ze słodkim pieczonym sosem pomidorowym i pieczonymi krewetkami, czarną fasolą i sałatką Orzo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 9,76 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 853 kalorie, 70g białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać Poblano chile pieprz, czosnek, sól i pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany stek ze spódnicą i pieczony SOS Tomatillo, Spódnica stek marynowany z pieczoną salsą pomidorową, oraz Spódnica Steak Tacos z pieczoną salsą pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Stek spódnicy posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Ser Cheddar, Tarty, Do Posypania
2
W blenderze dodać sok pomarańczowy, olej, kolendra, pietruszka, kminek i czosnek i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć marynatę do dużej plastikowej torebki i dodać stek. Zamknij torebkę i delikatnie wstrząśnij, aby pokryć stek. Stek marynujemy w lodówce przez 1 godzinę. Doprowadzić stek do temperatury pokojowej przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Gruby Czerwony Cukier
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
4
Na sos pomidorowy: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. na blasze do pieczenia Wrzuć pomidory, czosnek i serrano z 1 łyżką oliwy z oliwek, solą, pieprzem i kminkiem. Piec w piekarniku przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Przełożyć do blendera i zmiksować z wywarem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Pozostałą 1 łyżkę oliwy rozgrzać w rondlu na małym ogniu i dodać sos z blendera.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodać agawę i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli
8
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Rozłóż krewetki na blasze do pieczenia i skropić 2 łyżki oliwy z oliwek i posypać solą i pieprzem. Piecz krewetki w piekarniku, aż gotowane przez, 10 do 12 protokół. Odstawić i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć fasolę, ogórek, cebula, papryka, feta, pietruszka, kolendra, sok z limonki, poblano, serrano i czosnek w dużej misce i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Gałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj krewetki, orzo i pozostałe 2 oliwa z oliwek herbaty na łyżki stołowe. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
4
Na koniec: rozgrzej patelnię grillową lub grillową na średnim ogniu i grilluj stek od 4 do 5 minut z każdej strony dla średnio / średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki Warzywne
5
Pozwól odpocząć, a następnie pokrój stek i podawaj na sałatce z sosem pomidorowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
6
Uwaga kucharza: jeśli to danie dla dzieci, można ograniczyć ogień zastępując pokrojoną w kostkę marchew Serrano chile papryki w sosie pomidorowym i sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Słonina Wieprzowa
7
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Merlot reżysera z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.