Grillowany stek z sałatką z awokado i czerwonej cebuli

Grillowany stek z awokado i sałatką z czerwonej cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 617 kalorii, 27g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, oliwę z oliwek, ciepłe tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli, oraz Stek z grillowaną kukurydzianą sałatką z awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Steki szczotkowe z 2 łyżkami. olej i doprawić 1 łyżeczką. każda sól, pieprz i papryka. Steki z grilla, aż zrobić tak, jak chcesz, obracając raz, 10 do 12 minut w sumie średnio rzadkie; przenieść do deski do krojenia i niech odpocząć kilka minut.
Wrzucić awokado w dużej misce z cebulą, kolendra, pozostałe 2 łyżki. olej, sok z limonki, jalapeo i pozostałe 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Steki pokroić na ziarno i podawać z sałatką i tortillami.