Grillowany stek z sałatką z awokado i czerwonej cebuli

Grillowany stek z sałatką z awokado i czerwonej cebuli
Grillowany stek z awokado i sałatką z czerwonej cebuli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 617 kalorii, 27g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, oliwę z oliwek, ciepłe tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj GRILLOWANA SAŁATKA Z PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Grillowana Sałatka Z Awokado, Pomidora, Czerwonej Cebuli, oraz Stek z grillowaną kukurydzianą sałatką z awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Steki szczotkowe z 2 łyżkami. olej i doprawić 1 łyżeczką. każda sól, pieprz i papryka. Steki z grilla, aż zrobić tak, jak chcesz, obracając raz, 10 do 12 minut w sumie średnio rzadkie; przenieść do deski do krojenia i niech odpocząć kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PaprykaPapryka
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Wrzucić awokado w dużej misce z cebulą, kolendra, pozostałe 2 łyżki. olej, sok z limonki, jalapeo i pozostałe 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz. Steki pokroić na ziarno i podawać z sałatką i tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
AwokadoAwokado
KolendraKolendra
StekStek
ZiarnaZiarna
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn