Grillowany stek z pesto pistacjowo-miętowym i prażonymi burakami
Grillowany stek z flanki z pistacjowo-miętowym Pesto i prażonymi burakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $6.79 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, cebuli, stek z flanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany stek z buraków smażonych i kremowych buraków chrzanowych, Grillowany stek z miętowo-Kolendrową Mojo i grillowaną marchewką i pasternakiem, oraz Grillowany stek nadziewany z pesto, mozzarellą i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić stek w torebce i dodać ocet, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, 1 ząbek czosnku (zmiażdżony), cebulę, oregano i obfite posypanie solą i czarnym pieprzem. Szczelnie zamknąć worek i zgniatać, aby wymieszać marynatę i pokryć mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Stek Z Flanki
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Umieść w lodówce, aby marynować przez co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
3
Dla Pesto: z grubsza posiekać tosty pistacje w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodaj 1/2 szklanki oliwy z oliwek, sok z cytryny, pozostałe 2 ząbki czosnku, mięty, pietruszki i czerwonej papryki. Puls do połączenia. Doprawić solą i pieprzem i ponownie pulsować, aż dobrze wymieszane, ale trochę tekstury pozostaje.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
5
Przełożyć do miski i wymieszać z serem. Dostosuj przyprawy w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W przypadku buraków: ustawić stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 191°. buraki ustawić na dużym kawałku folii i skropić pozostałymi 2 łyżkami oliwy z oliwek. Doprawiamy solą i pieprzem, a buraki zamykamy folią, aby zapieczętować je w szczelne opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Umieścić na blasze do pieczenia i przenieść do piekarnika do pieczenia do miękkości po przekłuciu widelcem, o 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wyjąć z piekarnika i ostudzić. Skórki obrać i wyrzucić. Buraki pokroić na mniejsze kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, rozłóż równomiernie po jednej stronie rusztu węglowego. Alternatywnie Ustaw palniki grilla gazowego na wysokie ciepło. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Wytrzyj nadmiar marynaty ze steku i gotuj na gorącej stronie grilla, obracając od czasu do czasu, aż środek steka zarejestruje 52° na termometrze natychmiastowego odczytu dla średnio rzadkich lub 135 ° F dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki Warzywne
10
Wyjmij z grilla i pozostaw 5 minut przed krojeniem cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
11
Podawać mięso z pesto i burakami (w temperaturze pokojowej lub rozgrzane).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Udekoruj miętą, natką pietruszki i grubo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino można spróbować jest cztery Brix Winery Paso Robles Sangiovese, Cab, Merlot" Scosso " Mieszanka. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.