Grillowany stek z kawą i colą
Grillowana Kawa i Cola Spódnica stek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka wołowiny spódnica stek-z kawałków tłuszczu, czosnek, świeżo mocna kawa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Chairman Mao ' s Cherry Cola Skirt Steak, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą.
Instrukcje
Umieść czosnek w niereaktywnej misce i ubić w coli, kawie, occie ryżowym, ketchupie, czarnym pieprzu, 1 łyżeczce soli, rozmarynu i ostrym sosie, aż do całkowitego połączenia.
Rozwiń stek spódnicy i pokrój ziarno na 6 cali, używając nożyczek kuchennych. Zanurz mięso całkowicie w marynacie; umieść kawałek folii na powierzchni mięsa i marynaty. Marynować od 8 do 12 godzin w lodówce lub przez noc.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Usuń mięso z marynaty; zachowaj marynatę. Mięso dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić obie strony mięsa solą i pieprzem cayenne do smaku.
Zalać marynatę do rondla na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski.
Grilluj mięso na rozgrzanym grillu, aż kawałki steków będą nadal różowe w środku, a mięso ma dobre ślady grillowania, około 4 minut na stronę.
Umieść cienkie gotowane kawałki na grubszych kawałkach mięsa, aby zapobiec rozgotowaniu cienkich. Gdy powierzchnia mięsa wygląda lśniąco i mokro od soków jest wciśnięty do powierzchni, mięso jest średnio rzadkie do średniego doneness. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka kawałka powinien odczytywać 125 do 130 stopni F (52 do 54 stopni C).
Wyjmij mięso na półmisek i pozostaw na co najmniej 5 minut przed krojeniem cienko przez ziarno, aby służyć.
Porcje mżawki wymieszać z zredukowaną marynatą coffee-cola.