Grillowany stek z kawą i colą

Grillowany stek z kawą i colą
Grillowana Kawa i Cola Spódnica stek jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 29g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka wołowiny spódnica stek-z kawałków tłuszczu, czosnek, świeżo mocna kawa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Chairman Mao ' s Cherry Cola Skirt Steak, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą.

Instrukcje

1
Umieść czosnek w niereaktywnej misce i ubić w coli, kawie, occie ryżowym, ketchupie, czarnym pieprzu, 1 łyżeczce soli, rozmarynu i ostrym sosie, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
ColaCola
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozwiń stek spódnicy i pokrój ziarno na 6 cali, używając nożyczek kuchennych. Zanurz mięso całkowicie w marynacie; umieść kawałek folii na powierzchni mięsa i marynaty. Marynować od 8 do 12 godzin w lodówce lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń mięso z marynaty; zachowaj marynatę. Mięso dokładnie osuszyć ręcznikami papierowymi. Doprawić obie strony mięsa solą i pieprzem cayenne do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Zalać marynatę do rondla na średnim ogniu i gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 10 protokół. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Grilluj mięso na rozgrzanym grillu, aż kawałki steków będą nadal różowe w środku, a mięso ma dobre ślady grillowania, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść cienkie gotowane kawałki na grubszych kawałkach mięsa, aby zapobiec rozgotowaniu cienkich. Gdy powierzchnia mięsa wygląda lśniąco i mokro od soków jest wciśnięty do powierzchni, mięso jest średnio rzadkie do średniego doneness. Natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka kawałka powinien odczytywać 125 do 130 stopni F (52 do 54 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
8
Wyjmij mięso na półmisek i pozostaw na co najmniej 5 minut przed krojeniem cienko przez ziarno, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Porcje mżawki wymieszać z zredukowaną marynatą coffee-cola.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
ColaCola
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn