Grillowany stek z Guacamole i Rajas

Grillowany stek z Guacamole i Rajas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowany stek spódnica z Guacamole i Rajas spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 776 kalorii, 39g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 112 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz 4 cebulę, sok z 2 limonek, jalapeño i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Granat Glazurowana Spódnica stek Tacos z marynowaną czerwoną kapustą i pikantnym Guacamole, Grillowany Stek Ze Spódnicą, oraz Grillowany Stek Ze Spódnicą.

Instrukcje

1
Pokroić stek ze spódnicy na cztery równe porcje. Doprawić obie strony solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
2
Dodaj 1 łyżkę soku z limonki do małego naczynia do pieczenia, dodaj stek spódnicy, wrzucając go do soku. Odstawić na dziesięć minut, przerzucając kawałki w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Tymczasem dostosuj stojak do czterech cali poniżej elementu brojlerów. Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
4
Umieść poblanos na patelni arkusz owinięty w folię aluminiową, i ustawić pod brojlerem. Gotować, aż zwęglone na wierzchu, 3 do 4 protokół. Odwróć znak po drugiej stronie, kolejne trzy do czterech minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Meksykańskie Chorizo WieprzoweMeksykańskie Chorizo Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Przenieść paprykę do średniej miski, przykryć szczelnie folią i pozostawić na parze przez dziesięć minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Usuń poczerniałą skórę palcami.
7
Odetnij łodygi, usuń nasiona, a następnie pokrój miąższ na paski o szerokości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
8
Wyjąć kawałki steku spódnicy z naczynia i użyć ręcznika papierowego, aby wysuszyć kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
9
Umieść kawałki na patelni arkusza i ustawić pod brojlerem. Gotować, aż rumiane na górze, 3 do 4 protokół, obracając patelnię w połowie. Odwróć steki i brązowy po drugiej stronie, aż najgrubsza część stek rejestruje 125 do 54° na termometrze natychmiastowy odczyt i powierzchnia jest dobrze rumiane, 3 do 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przenieść do deski do krojenia i pozostawić na 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Tymczasem, plit awokado na pół, usunąć pestki, i czerpać się mięso do średniej miski. Mash z masher ziemniaków lub dużą łyżką. Wymieszaj czosnek, białą cebulę, jalapeño i łyżkę soku z limonki. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula BiałaCebula Biała
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Rozgrzej tortille na patelni 10-calowej ustawionej na średnim ogniu przez kilka sekund, aż będą miękkie i giętkie. Stek pokroić cienko na ziarno. Aby skonstruować do serwowania, dodać kilka kawałków pokrojonego steku do każdej tortilli, i top z rajas, guacamole, i plastry rzodkiewki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Podawać z limonkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Flora Springs Napa Valley Merlot
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn