Grillowany stek z azjatyckim sosem BBQ
Grillowany stek z azjatyckim sosem BBQ wymaga około 28 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 94g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1023 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $10.64 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok z pomarańczy, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy, Asian Grilled Skirt Steak & Smażona Zielona Cebula, oraz GRILLOWANY STEK Z SOSEM CHIMICHURRI.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Wymieszać sok pomarańczowy, brązowy cukier, ocet ryżowy, sos sojowy, pasta chile, sos rybny i czosnek w dużej misce.
Dodaj stek spódnicy i marynuj przez 15 minut.
Gotować steki na rozgrzanym grillu, aż będą rumiane i są gorące i lekko różowe w środku, około 4 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C).