Grillowany stek z azjatyckim sosem BBQ

Grillowany stek z azjatyckim sosem BBQ
Grillowany stek z azjatyckim sosem BBQ wymaga około 28 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 94g białka, 64G tłuszczu, oraz w sumie 1023 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $10.64 za porcję. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, sok z pomarańczy, sos rybny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. 120 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wiele osób naprawdę lubi to Amerykańskie danie. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowany azjatycko-marynowany stek ze spódnicy, Asian Grilled Skirt Steak & Smażona Zielona Cebula, oraz GRILLOWANY STEK Z SOSEM CHIMICHURRI.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Wymieszać sok pomarańczowy, brązowy cukier, ocet ryżowy, sos sojowy, pasta chile, sos rybny i czosnek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Pasta ChiliPasta Chili
Sos RybnySos Rybny
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj stek spódnicy i marynuj przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
4
Gotować steki na rozgrzanym grillu, aż będą rumiane i są gorące i lekko różowe w środku, około 4 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 140 stopni F (60 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W28 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn