Grillowany Stek Pinwheels
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanych steków. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,58 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bazylii, szczypiorku, zielonej cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steak Pinwheels, Stek Nadziewany Pinwheels, oraz Flank Steak Pinwheels dla podobnych receptur.
Instrukcje
Steki spłaszczać do 1/4-in. W dużej misce, połączyć boczek, grzyby, cebula, bazylia i szczypiorek; rozprowadzić równomiernie na steki.
Zwiń mięso i zabezpiecz szaszłykami lub wykałaczkami.
Wytnij każdą rolkę na 1/2 do 3/4 cala. plastry i zabezpieczyć wykałaczką.
Grilluj na średnio gorącym ogniu przez 4-6 minut z każdej strony, aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Steki można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Raymond R Collection Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Raymond R Collection Merlot]()
Raymond R Collection Merlot
Merlot wypełnia usta gładkimi smakami wiśni, malin i śliwek wraz z nutami ziemi i przypraw w pysznym wykończeniu waniliowym. Pełny, ale przystępny, z dobrą równowagą kwasu i tanin. Połącz z czymkolwiek, od grillowanego łososia, polędwicy wieprzowej, kurczaka z grilla i żeberek po Tajskie czerwone curry lub Marokański tagine.