Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet

Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet
Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 545 kalorii, 50g białka, oraz 22g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka cabernet sauvignon, pieprz, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowany stek pieprzowy z sosem śmietanowym Brandy, Grillowany Schab jagnięcy z sosem Cabernet-miętowym i puree czosnkowym, oraz Grillowany stek Balsamiczno-czosnkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Pokroić stek na 8-uncjowe porcje i lekko zmiękczyć młotkiem. Pył z rozdrobnionym czarnym pieprzem i koszerną solą. Do steka wciśnij sól i pieprz dłonią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Stek Z FlankiStek Z Flanki
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
3
Przełożyć steki do naczynia do pieczenia i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Marynować od 4 do 8 godzin.
5
W średnim sosie patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i cebulę i lekko podsmażyć, aż cebula są karmelizowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
6
Dodać czosnek i gotować, aż czosnek zacznie brązowieć. Deglaze z winem i octem balsamicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać cukier i gotować na wolnym ogniu i zmniejszyć na 20 do 30 minut, aż mieszanina zmniejsza się do 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
8
Umieść steki na gorącym grillu. Przesuń raz na pierwszej stronie, aby zaznaczyć steki, gotować przez 5 minut i odwrócić, ponownie tylko raz, aby zaznaczyć stek, gotować przez 4 minuty. Po osiągnięciu pożądanej doneness, wyjąć steki z grilla i pozostawić na 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Odcedź mieszaninę wina i wróć do ciepła, aby zmniejszyć przez 5 minut lub do momentu utworzenia gęstego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Podawać ze stekami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maddalena Merlot. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferuje aromaty dojrzałych owoców i przypraw dębowych z nutami wanilii i anyżu. Dojrzałe smaki owocowe to jasna śliwka i Malina. Owocowe smaki witają podniebienie, a miękkie taniny ramują świeżą konsystencję, która okrywa usta.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn