Grillowany stek Panzanella z marynowanymi warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanego steka Panzanella z marynowanymi warzywami. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.58 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 412 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, pieprz, marchewkę ciętą julienne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chimichurri Steak Tacos z marynowanymi warzywami, Zakwas Panzanella z grillowanym stekiem, oraz Grillowana Sałatka Panzanella Z Pomidorami Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce, mieszając trzepaczką, aż cukier się rozpuści.
Dodaj cebulę, marchew, i rzodkiewki; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzodkiewka
Marchew
Cebula
4
Odstawić 30 minut; spuścić.
5
Połączyć oliwę z oliwek, czosnek, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w dużej misce, mieszając trzepaczką. Pomidory wymieszać, odstawić na bok.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które można spróbować, jest wino rezerwowe Albertina gold Medal Winner Merlot Lorilai. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.