Grillowany stek i ser pleśniowy z polewą jagodową

Grillowany stek i ser pleśniowy z polewą jagodową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 67 g tłuszczu, oraz w sumie 1515 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 14,37 zł / porcja. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz jagody, cukier, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć truskawki można śledzić to danie główne z Naleśniki z truskawkami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Stek I Ser Pleśniowy Z Polewą Jagodową, Pizza ze stekiem, serem pleśniowym i glazurą balsamiczną, oraz Grillowana Sałatka Stekowa z serem pleśniowym + grillowane Winogrona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej.
Filety doprawić przyprawą do steków, solą i pieprzem do smaku. Umieścić na grillu i gotować pożądaną doneness.
Dodaj czerwone wino do średniego rondla na średnim ogniu i zmniejsz je o połowę.
Dodaj wodę, następnie dodaj cukier i jagody i gotuj przez około 5 minut.
Dodać 3 łyżki skrobi kukurydzianej i mieszać aż zgęstnieje.
Wyjąć steki z grilla do serwowania potraw i top z sosem i ser pleśniowy kruszy.