Grillowany stek i sałatka z papai to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 742 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 6,48 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Jeśli masz polędwicę wołową, olej z orzeszków ziemnych, prażone orzeszki ziemne, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Grillowany stek i sałatka z papai, Kiawe-Grillowany stek z flanki i pikantna Zielona sałatka z papai, oraz Grillowane krewetki z sałatką z Zielonego Papajanu i Mango.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść czosnek, chile, sos sojowy, sok z limonki, miód i olej w mini robocie kuchennym i przetwarzaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Wołowinę umieścić w małym naczyniu do pieczenia, zalać marynatą i obrócić do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
4
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wołowinę wyjąć z marynaty i doprawić solą i pieprzem. Grilluj mięso, aż zwęglone i ugotowane do średnio rzadkiej doneness, o 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjmij z grilla i pozostaw 10 minut przed krojeniem na plastry o grubości 1/4 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
W małej misce, ubić razem szalotka, chiles, mięta, ocet, cukier, i sos rybny. Odstawić. W innej misce wrzuć liście sałaty i rukolę, a następnie ułóż mieszaninę na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sos Rybny
Nie Z Lokalnego Ogrodu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Połącz papaję i marchew w średniej misce. Równomiernie rozprowadzić mieszankę papai na sałacie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Skropić kilkoma łyżkami dressingu. Ułożyć stek na wierzchu i skropić stek z odrobiną więcej dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Udekoruj posiekanymi orzeszkami ziemnymi i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm