Grillowany stek i rzodkiewka z masłem z czarnego pieprzu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego steka i rzodkiewki z czarnym masłem pieprzowym. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 333 kalorie, 25g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka grubo zmielonego pieprzu, rzodkiewki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kliny cytrynowe, można śledzić to danie główne z Baklava Rolowana jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Stek Z Tuńczyka Grillowany W Papryce Z Masłem Pietruszkowo-Czosnkowym, Stek z pieprzu chińskiego (smażona wołowina z cebulą, papryką i sosem z czarnego pieprzu), oraz Stek Z Czarnego Pieprzu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do średnio wysokiego ciepła; lekko rusztu grillowego oleju.
W małej misce wymieszać masło, 1 łyżeczkę pieprzu i 1/2 łyżeczki soli koszernej; odstawić.
Doprawić stek koszerną solą i pieprzem. Grill, okazjonalnie obracając się, 7-10 minut dla średnio rzadkich.
Pozostaw 5 minut, a następnie top z masłem pieprzowym.
W międzyczasie połącz rzodkiewki i pozostałą 1 łyżkę oleju w średniej misce; doprawić koszerną solą i pieprzem i wrzucić do płaszcza. Grilluj rzodkiewki, aż będą chrupiące, około 2 minut na stronę.
Stek doprawić solą morską, pokroić w plasterki i podawać z rzodkiewką i cytryną.
W porcji: 210 kalorii, 19 g tłuszczu, 0 g błonnika