Grillowany Squash i cukinia
Grillowany Squash i cukinia to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka squasha, mielony pieprz, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowana Cukinia I Kabaczek, Grillowana cukinia / Squash, oraz Grillowana letnia Kabaczek i cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
Umieścić żółty squash i cukinia na placu folii aluminiowej; posypać skórką z cytryny, sok z cytryny, i masło. Doprawić solą, czarnym pieprzem i pieprzem cayenne. Owinąć folią aluminiową na warzywa.
Gotować warzywa na rozgrzanym grillu do miękkości, około 30 minut.