Grillowany ser, indyk i ogórek

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego sera, indyka i ogórków. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 23G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, musztardę dijon, ogórki koperkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ogórki koperkowe, można śledzić to danie główne z Cinnamon Swirl Coffeecake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Kanapki z grillowaną szynką, serem i ogórkiem, Grillowany ser i ogórek Panini, oraz Mini pumpernikiel z grilla-kanapki z serem i ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Rozłóż 4 kromki chleba z 1 łyżeczką. musztarda dla każdego. Na wierzchu jedna czwarta indyka, 1/4 szklanki sera i 2 plastry ogórka.
Umieść drugą kromkę chleba na wierzchu i naciśnij dłonią, aby skompresować kanapkę.
Połowę masła rozpuścić na dużej patelni na średnim ogniu. Praca z 2 kanapki na raz," grill " kanapki, aż lekko rumiane, o 3 minut na stronie. Przechowywać w rozgrzanym piekarniku. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi, dodaj pozostałe 1/2 łyżki. masło do patelni, i przygotować 2 Pozostałe kanapki.
Podawać z surówką, sałatką marchewkowo-rodzynkową i pieczonymi chipsami ziemniaczanymi.