Grillowany ser i zupa pomidorowa ... i hojny prezent od Heather Christo!

Grillowany ser i zupa pomidorowa ... i hojny prezent od Heather Christo! może to być tylko główne danie, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 547 kalorii, 17g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz bulion z kurczaka, boczek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Heather Christo ' s Kopanisti Dip, Grillowana zupa pomidorowa z grillowanymi grzankami serowymi (+Panini Press Giveaway od Sargento!), oraz Zupa Serowo-Pomidorowa Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Najpierw zrób zupę. Rozgrzej piekarnik do 204°. Ułóż pomidory i czosnek na patelni.
Skropić oliwą i posypać solą. Pieczemy 30 minut, następnie odstawiamy do cool.In garnek do zupy, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i potu do miękkości, o 5 protokół. (Jest w porządku, jeśli cebula zaczyna się karmelizować).Wycisnąć prażony czosnek ze skórek i dodać czosnek, pomidory i wszelkie soki do garnka z zupą, wraz z bazylią i rosołem z kurczaka. Wyreguluj ciepło na średnie i gotuj przez około 15 minut.Tymczasem zrób kanapki. Gotować boczek na średniej patelni na średnim ogniu, aż cały tłuszcz zostanie wytopiony, a boczek jest bardzo chrupiący.
Przełożyć na papierowy ręcznik, aby osuszyć.Podziel Kambodżolę na 4 kromki chleba i na wierzchu kilka liści bazylii i 2 paski chrupiącego boczku. Dodać nadzienia z drugim kawałkiem chleba, więc masz 4 kanapki.
Rozgrzej patelnię lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Dodać masło, kilka łyżeczek do każdej kanapki, i smażyć kanapki w partiach, aż złoty kolor na dnie, o 3 protokół. Flip kanapki (dodając więcej masła) i gotować, aż obie strony są złociste i ser topi.
Przenieść kanapki do deski do krojenia i pokroić każdy na 6 małych kawałków. (Uwaga Kathy: jeśli chcesz użyć prasy panini, podgrzej ją do średnio wysokiego ciepła i grilluj kanapki z zamkniętą pokrywką, aż ser się stopi i chleb zostanie upieczony, od 4 do 5 minut.)
Zupę wyjąć z ognia. Używając blendera zanurzeniowego, puree zupę, aż będzie całkowicie gładka. Mieszać (nie mieszać!) heavy cream. Smak i dostosować przyprawy.
Dekoruj świeżymi liśćmi bazylii.
Kanapki podawać na gorąco wraz z zupą pomidorową.