Grillowany seler faszerowany serem pleśniowym
Grillowany seler faszerowany serem pleśniowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, ser, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 19%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Buffalo Grillowane krewetki z dipem z sera pleśniowego i selerem, Grillowany stek nadziewany kolorowym boczniakiem szwajcarskim i kremowym serem pleśniowym, oraz Pieczony Seler I Ser Pleśniowy.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej.
Usuń końce i wszelkie twarde sznurki z selera.
Pokrój każdą łodygę selera na pół w poprzek.
Umieścić seler, olej, sól, i pieprz w dużej misce; wrzucić. Grill, obracając od czasu do czasu, aż lekko miękki, ale nadal twarde, 4 do 6 minut w sumie.
Zdjąć z ognia. Na każdą łodygę nałożyć 2 łyżeczki sera pleśniowego.