Grillowany Schab z salsą ananasową

Grillowany Schab z salsą ananasową może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 65 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 35 i kosztuje 54 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś kolendrę, pieczeń schabową w środkowej części, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Schab z pieczoną na ogniu salsą ananasową, Marynowany Schab z grillowaną salsą kukurydzianą, oraz Grillowany czosnkowo-ziołowy schab wieprzowy z salsą brzoskwiniową.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Wymieszaj ananasa, czerwoną paprykę, kolendrę i dressing, aż do dobrze wymieszanego. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.
Połącz mieszankę powłok i przypraw w dużej plastikowej torbie.
Sok z limonki nanieś równomiernie na mięso.
Umieść mięso w worku z mieszaniną powlekającą; zamknij worek i wstrząśnij, aż mięso będzie równomiernie pokryte.
Wyjąć mięso z worka; umieścić w jednorazowej patelni do pieczenia lub na dużym kawałku folii, który został wbity w kilka miejsc z otworami. Docisnąć pozostałą mieszaninę powłoki do mięsa.
Wyłącz jeden z palników grillowych, a następnie umieść mięso po tej stronie. Zamknij pokrywę grilla. Gotować od 1 do 1-1 / 4 godzin lub do czasu, aż mięso zostanie ugotowane. (Wieprzowina robi się, gdy termometr do mięsa włożony jest do najgrubszej części mięsa 71°.)
Podawać z mieszanką ananasa.