Grillowany Różowy Snapper z karmelizowanym ananasem-Zielonym masłem cebulowym i smakiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj grillowanego różowego Snappera z karmelizowanym masłem ananasowo-Zielonym cebulowym i rozkoszuj się spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.32 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 691 kalorii. Jeśli masz olej canolan, sok z limonki, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Zielona Cebula & Tomatillo Relish, Grillowany łosoś z imbirem i zieloną cebulą, oraz Grillowane Tacos rybne z pomidorowo-zieloną cebulą.
Instrukcje
Rozgrzać grill na średnim i małym ogniu. Grill chiles aż pęcherze i zmięknie na całym.
Usunąć skórkę z ananasa i pokroić W1-calowe grube rund.
Plastry ananasa posmarować olejem rzepakowym i posypać odrobiną cukru. Grill, aż karmelizowane ze wszystkich stron i po prostu miękkie, o 10 minut w sumie.
Z grubsza posiekać połowę plastrów ananasa i 1 chiles. Umieść w robocie kuchennym z masłem i proces aż będzie prawie gładki.
Dodaj 2 zielonej cebuli i chile de arbol i pulse tylko połączyć. Spróbuj. Jeśli ananas nie jest bardzo słodki, dodaj trochę miodu i pulse tylko połączyć.
Przenieść do miski, przykryć i przechowywać w lodówce, aż Firma i smaki stopić, co najmniej 1 godzinę i do 24 godzin.
Przed grillowaniem niech lekko się ogrzeje.
Drobno pokroić w kostkę Pozostałe ananasy i chile.
Umieść je w misce z pozostałą zieloną cebulą, oliwą z oliwek, sokiem z limonki i odrobiną soli i pieprzu. Rzucać, aby połączyć. Odstawić podczas grillowania ryby.
Zwiększ ciepło grilla do wysokiego.
Posmarować rybę olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill, strona ciała w dół, aż zwęglone i można przenieść go z ryb szpatułką bez miąższu przykleja się do grilla, o 3 protokół. Odwróć i posmaruj trochę masła ananasowego na stronie ciała. Grillować drugą stronę, aż zwęglone, o 3 protokół.
Przełożyć na półmisek, posmarować nieco większą ilością masy maślanej, polać ananasem i podawać od razu.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.