Grillowany Rozmaryn Jabłko Crostini
Need a wegetariańska przystawka? Grillowany rozmaryn Jabłko Crostini może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 276 kalorii, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, bagietkę, liście rozmarynu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj Rozmaryn jabłko i kozi ser crostini, Grillowana polędwiczka wieprzowa z musztardą, rozmarynem i marynatą jabłkową, oraz Fondue Havarti z rozmarynem Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy lub gazowy na średnie ciepło (350 do 450; możesz trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 5 do 7 sekund). Jabłka natrzeć oliwą z oliwek i 1 1/2 łyżki. posiekany rozmaryn. Grilluj, aż zmiękną i pojawią się ślady grilla, około 4 minut.
Zdjąć z grilla i pokroić plastry na pół.
Grill bagietki plastry, obracając raz, aż lekko tosty, o 1 minutę.
Każdy kawałek bagietki posmarować kozim serem, a następnie polać plasterkiem jabłka. Ułożyć na talerzu i posypać pozostałym posiekanym rozmarynem.