Grillowany Rozmaryn Flatbreads

Grillowany Rozmaryn Flatbreads
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj grillowanego rozmarynu Flatbreads. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 171 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jeśli masz mąkę, rozmaryn, ciepłą wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Rozmaryn Flatbreads, Flatbreads len-rozmaryn z wędzoną solą morską, oraz Grillowana Sałatka Caponata z grillowanymi płaskimi chlebami.

Instrukcje

1
Rozpuścić drożdże w ciepłej wodzie w dużej misce; odstawić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem. Wymieszać 1 szklankę mąki do mieszanki drożdży. Przykryć i odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Dodać pozostałe 2 3/4 szklanki mąki, 1 łyżeczka soli i 1 łyżka rozmarynu do mieszaniny drożdży; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać do uzyskania gładkości i elastyczności (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
DrożdżeDrożdże
SólSól
4
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania, obracając się do warstwy wierzchniej. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 40 minut lub do podwojenia rozmiaru. (Delikatnie wcisnąć dwa palce do ciasta. Jeśli wcięcia pozostają, ciasto wzrosło wystarczająco.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Ciasto rozwałkować; podzielić na 12 równych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
7
Rozwałkuj każdą porcję w 4 1/2 do 5 - calowego okręgu na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
8
Wymieszać ciasto z oliwą z oliwek; posypać równomiernie pozostałymi 2 łyżeczkami soli i 1 łyżką rozmarynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CiastoCiasto
SólSól
9
Ułożyć ciasto na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grillować od 3 do 4 minut z każdej strony lub do momentu, aż nadmuchane i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia12
Magazyn