Grillowany Rekin Zatokowy
Grillowany rekin Gulf jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. To danie główne ma 445 kalorii, 55g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, mleko, steki z rekina i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pitas Z Rekina Z Grilla, Rekin i piec, oraz Ugryzienie Rekina.
Instrukcje
Umieść steki z rekina w płytkim naczyniu i zalej je mlekiem, aby je przykryć.
Odstawić na 2 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
Przygotować grill na średnim ogniu.
Wyjmij steki z rekina z patelni i osusz. Wyrzucić resztki mleka. Steki doprawiamy sokiem z cytryny, solą morską i pieprzem.
Grilluj steki, aż mięso będzie twarde, o 15 minut, obracając raz. Ryby powinny wyglądać na białe przez całą drogę.