Grillowany pstrąg z pieczoną dyni, pekanami i Pesto z liści selera
Grillowany pstrąg z pieczoną dynią maślaną, pekanami i Pesto z liści selera jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól koszerna, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sałatka z grillowanych kalmarów z Pesto z liści selera, Waniliowa pieczona dynia Maślana i pekan, oraz Pieczona dyni z orzechami pekan i szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połączyć squash i tymianek w średniej misce. Zmiażdżyć 1 ząbek czosnku; dodać do mieszanki do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Nóż Do Obierania
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Skropić 1 łyżką oleju, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Wrzuć do płaszcza. Ułóż mieszaninę squasha w jednej warstwie na blasze do pieczenia; piec w 375 przez 40 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki; mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Nóż Do Obierania
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Umieścić 1 ząbek czosnku w mini robocie kuchennym; proces aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
6
Dodaj 2 łyżki oleju, liście selera, natkę pietruszki, sok i 1/8 łyżeczki soli; proces, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Selera
Pietruszka-nać
Sok
Sól
Olej Do Smażenia
7
1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu równomiernie polać filetami z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga
Pieprz
Sól
8
Filety posmarować 1 łyżeczką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
9
Umieść filety, skórkę w dół, na stojaku do grillowania; grilluj 5 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
10
Pokrój pozostały ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Goździki
11
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu; dodać pozostałe 2 łyżeczki oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Dodać pokrojony czosnek, cebula, i pozostałe 1/8 łyżeczka soli; gotować 2 minut lub aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sól
13
Dodać mieszaninę squasha; gotować 2 protokół lub aż gorące. Wymieszać pekan; gotować 1 minutę. Mieszaninę dyniową podzielić równomiernie na 4 talerze; na wierzch polać polędwicą z pstrąga. Łyżka 2 łyżki pesto na każdym filecie z pstrąga.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga
Orzeszki Pekan
Nóż Do Obierania
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny