Grillowany Pikantny stek z sałatką ogórkową

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego pikantnego steka z flanki z sałatką ogórkową. Na 13,44 zł / porcja, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 1484 kalorie, 98g białka, oraz 78 g tłuszczu każdy. Mieszanina a. 1. oryginalny sos, stek z flanki wołowej, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z ostrą papryką i arbuzową sałatką, Kiawe-Grillowany stek z flanki i pikantna Zielona sałatka z papai, oraz Stek z grillowanymi pomidorami i ogórkiem Herb Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Stek Score po obu stronach z płytkimi cięciami poprzecznymi; umieścić w płytkim naczyniu.
i 1/2 łyżeczki. czerwona papryka do wymieszania.
Wlać 1/4 szklanki na stek; obrócić, aby równomiernie pokryć obie strony steku. Przechowywać w lodówce 30 min. marynować, obracając po 15 min. Tymczasem przechowywać w lodówce Pozostałe A.
mieszaninę aż do momentu użycia.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę. Grillowany stek 17 do 21 min. lub do średniej doneness, toczenie i szczotkowanie od czasu do czasu z pozostałą A.
mieszanka. W międzyczasie połącz pozostałe składniki.
Przenieś stek z grilla na deskę do krojenia.
Odstawić 5 min. przed krojeniem ziarna na cienkie plasterki.
Podawać z sałatką ogórkową.