Grillowany pieprz-Pesto Linguine wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Na 94 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz paprykę, linguine, kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pesto Linguine z orzechami włoskimi i pieczoną czerwoną papryką (bezmięsny poniedziałek), Grillowana Ryba Na Linguine Z Pieczonym Sosem Pieprzowym, oraz Pieczone kanapki z czerwonym pieprzem i Pesto z grillowanym serem.
Instrukcje
1
Przygotować makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Umieść paprykę, grzyby i ząbki czosnku na kawałku folii aluminiowej o wymiarach 24 x 12 cali lub lekko nasmarowanej folii aluminiowej o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Posypać mieszankę papryki kaparami, liśćmi kolendry i 1 łyżką soku z cytryny. Fold folia aluminiowa do uszczelnienia, pozostawiając otwór w górze dla pary do ucieczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Do Smarowania Wkładki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Grill, przykryty pokrywą grilla, na dużym ogniu (od 400 do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
20 minut lub do momentu, aż papryka prawie poczernieje, a grzyby są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
6
Wyjąć opakowanie foliowe z grilla. Zamknąć folię i odstawić na 10 minut, aby rozluźnić skórę na papryce. Paprykę obrać i wyrzucić ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Proces pieczonej papryki, pozostałe elementy w opakowaniu z folii aluminiowej, oliwa z oliwek, następne 3 składniki, i pozostałe 1 łyżka soku z cytryny w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie