Grillowany okoń morski z sosem Chili-limonkowym

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany okoń morski z sosem Chili i limonki może być znakomitą recepturą do wypróbowania. Na 3,51 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 133 kalorie, 21g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli masz filety okonia morskiego, liście kolendry, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana Letnia sałatka z kukurydzą, papryką i sosem Chili-limonkowym, Grillowany okoń morski z tajskim sosem Chili, oraz Bas w paski i konserwowany sos cytrynowy z grillowaną marchewką.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Czosnek, Skórka z limonki, ocet ryżowy, sos rybny, sok z limonki, sos pieprzowy chile i olej sezamowy ubić w szklanej misce.
Obie strony filetów z labraksa posmarować olejem roślinnym i lekko posypać solą.
Gotować na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie nieprzezroczysta, pokazuje dobre ślady grillowania i wraca po naciśnięciu lekko, 3 do 4 minut na stronę.
Przelać filety na półmisek.
Ubijać SOS ponownie; smak i i dostosować przyprawy.
Mżawka dressing na ciepłe ryby.
Filety posypać liśćmi kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio