Need a pescatariańskie danie główne? Grillowane Nadziewane Czerwony Snapper może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 255 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, mięso krabowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Nadziewane Snapper Veracruz, oraz Czerwony Lucjan Nadziewany Krabem.
Instrukcje
1
Rozgrzej węgle w zadaszonym grillu do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Aby farsz: stopić 2 łyżki masła lub margaryny na patelni.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4
Saute i wymieszać mieszaninę na średnim ogniu, aż bułka tarta są rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
5
Wyjąć bułkę tartą do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
6
Roztopić 1 łyżka masła lub margaryny na patelni i podsmażyć cebulę, seler i czosnek do miękkości; Dodaj do bułki tartej w misce, następnie wymieszać krewetki,Krab, pietruszka, sól i pieprz i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
Smażone Krewetki, Obrane
7
Wytnij folię, aby utworzyć prostokąta o podwójnej grubości 18x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Połóż filety rybne na podwójnej grubości folii. Nadzienie ułożyć na filetach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Rybne
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
9
Zwiń krawędzie folii, tworząc tacę. W zadaszonym grillu ułóż rozgrzane węgle po obu stronach grilla. Test na średnie ciepło powyżej środka grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
Smażone Krewetki
10
Umieść rybę w folii na środku stojaka do grillowania. Przykryj i grilluj przez 20 do 25 minut lub tylko do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.