Grillowany Nadziewany Lucjan Czerwony
Need a pescatariańskie danie główne? Grillowane Nadziewane Czerwony Snapper może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 255 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, mięso krabowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Nadziewane Snapper Veracruz, oraz Czerwony Lucjan Nadziewany Krabem.
Instrukcje
Rozgrzej węgle w zadaszonym grillu do wysokiej temperatury.
Aby farsz: stopić 2 łyżki masła lub margaryny na patelni.
Saute i wymieszać mieszaninę na średnim ogniu, aż bułka tarta są rumiane.
Wyjąć bułkę tartą do miski.
Roztopić 1 łyżka masła lub margaryny na patelni i podsmażyć cebulę, seler i czosnek do miękkości; Dodaj do bułki tartej w misce, następnie wymieszać krewetki,Krab, pietruszka, sól i pieprz i wrzucić delikatnie.
Wytnij folię, aby utworzyć prostokąta o podwójnej grubości 18x12 cali.
Połóż filety rybne na podwójnej grubości folii. Nadzienie ułożyć na filetach.
Zwiń krawędzie folii, tworząc tacę. W zadaszonym grillu ułóż rozgrzane węgle po obu stronach grilla. Test na średnie ciepło powyżej środka grilla.
Umieść rybę w folii na środku stojaka do grillowania. Przykryj i grilluj przez 20 do 25 minut lub tylko do momentu, gdy ryba będzie łatwo się płatkować.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.