Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka

Grillowany Miód-Dijon Solone Piersi Indyka
Grillowany miód - Dijon solone piersi indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 4,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 471 kalorii, 62g białka, oraz 11g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką miód, wodę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wędzona Agawa-Dijon Solona Pierś Z Indyka, Pierś Indyka Z Miodem, oraz Pierś indyka z pomarańczą, miodem i tymiankiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W pojemniku 6-quart lub stockpot, wymieszać wodę, miód, musztardę Dijon i sól, aż miód i sól zostaną rozpuszczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
MiódMiód
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Do solanki dodać pierś z indyka. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
SolankaSolanka
3
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Wyjąć indyka z mieszaniny solanki, dokładnie spłukać pod chłodną bieżącą wodą i osuszyć. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
SolankaSolanka
WodaWoda
5
W małej misce, wymieszać pozostałe składniki; pędzel na indyka. Włóż żaroodporny termometr do mięsa do indyka, aby końcówka była w najgrubszej części piersi i nie dotykała kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść indyka na nieogrzewanej stronie grilla gazowego 2-palnikowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym. (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
7
Obróć indyka o 1/2 obrotu; gotuj pod przykryciem od 45 do 60 minut dłużej lub aż termometr wskaże 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Wyjąć indyka z grilla. Przykryć folią; odstawić na 5 do 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W14 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn