Grillowany Meksykański Kurczak Cytrusowy

Przepis Grillowany meksykański kurczak cytrusowy jest gotowy w około 4 godziny i 15 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 866 kalorii, 64G białka, oraz 65 g tłuszczu na porcję. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pokrojone kurczaki, chili w proszku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Kurczak Meksykański Marynowany W Cytrusach, Grillowany Kurczak Z Cytrusami, oraz Grillowany Kurczak Z Cytrusami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej płytkiej szklanej misce lub plastikowej torbie do przechowywania żywności 2-galon, wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka.
Dodać kurczaka; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelnienia i przechowywać w lodówce, obracając kurczaka od czasu do czasu, co najmniej 3 godziny, ale nie dłużej niż 24 godziny.
Grill gazowy lub węglowy.
Usuń kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty.
Umieść kurczaka, skórki do góry, na grillu. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 15 do 20 minut.
Obróć kurczaka. Przykryć grill; gotować 20 do 40 minut dłużej, obracając i szczotkując 2 do 3 razy marynatą, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek zostanie pocięty na kość (170°F dla piersi; 82° dla ud i nóg). Wyrzucić pozostałą marynatę.