Grillowany Lucjan z masłem pomarańczowo-estragonowym
Grillowany Lucjan z masłem pomarańczowo-estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 225 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 2,71 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka filetów Yellowtail snapper, papryka, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Grillowany Lucjan z sosem pomarańczowo-migdałowym, Masło Pomarańczowo-Estragonowe, oraz Grillowany Kurczak Z Estragonem Pomarańczowym.
Instrukcje
Przygotować grill na średnim ogniu.
Olej nanieść równomiernie na rybę.
Posypać rybę solą, papryką i pieprzem.
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Masło pokroić na 4 równe porcje; jedną porcję ułożyć na każdym filecie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.