Grillowany Lucjan w liściach bananowca

Grillowany Lucjan w liściach bananowca
Grillowany Lucjan w liściach bananowca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 16,11 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 139g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sekundy, aby zmiękczyć. Usuń, prawie do kości, zrób ukośniki z każdej strony ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grillowane snapperin banana leaves
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
2
Grillowanie ryb w liściach bananowca pozwala rybiemspół we własnej wilgoci. Liście dają również wspaniały wędzony smak.Ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Lucjan czerwony, lub mahi mahi, okoń czarnomorski, lub patagoński toothfish
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Mahi MahiMahi Mahi
SeabassSeabass
4
Składnik1 czerwony Lucjan, około 3lb 3oz (1,5 kg), skalowany i zjedzony 23 duże liście bananowe1 łyżeczka oleju sezamowego, plus więcej do liści bananowychlime kliny, do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
5
Do marynaty2 łyżki grubo posiekanej cylantro12 łyżki startego piernika2 ząbki czosnku, posiekane2 łyżki sosu sojowego1 łyżka octu ryżowego Skórka z 1 limonki 1 czerwone chile, posiekane i posiekanesalt i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Wino RyżoweWino Ryżowe
6
Zrób 34 ukośniki z każdej strony Ryby,prawie do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Składniki marynaty umieścić w blenderze i posiekać. Naciśnij na cięcia w rybach i Wnęka. Odstawić na 1520 minut.Blanszuj liście bananów we wrzącej wodie30 sekund, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście BananowcaLiście Bananowca
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Usuń szczypcami andrinse pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Wytnij grubątwina od środka i ułóż jepodkładanie na dużej desce do krojenia, błyszczącej z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Posmaruj olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
11
Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić Ciało (głowa i ogon mogą być widoczne). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymi.Rozgrzej grill, aż zacznie świecić na czerwono, a powłoki będą popielate. Gotuj rybę, obracającczęsto, aby zapobiec spalaniu liści. Zajmie to około 1820 minut. Włóż metalowy szpikulec do środka ryby, przez listwy, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest ugotowana, wyłoni się gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pałeczki KoktajlowePałeczki Koktajlowe
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Przełożyć do naczynia i udekorować klinami wapna. Rozpakuj

Składniki

1zostawićGrillowany Lucjan w bananieGrillowany Lucjan w bananie1zostawićBanana blanszujemy we wrzącej wodzie dlaBanana blanszujemy we wrzącej wodzie dla2larges2-3 duże liście bananowca2-3 duże liście bananowca1zostawićpara we własnej wilgoci. Dają również wspaniały wędzony smakpara we własnej wilgoci. Dają również wspaniały wędzony smak22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzugrubo posiekana kolendragrubo posiekana kolendra1zostawićGrillowanie ryby w bananie pozwala rybom naGrillowanie ryby w bananie pozwala rybom na1zostawićszaszłyk do środka ryby, przez, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest gotowana,szaszłyk do środka ryby, przez, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest gotowana,3Wykonaj 3-4 ukośniki z każdej strony rybyWykonaj 3-4 ukośniki z każdej strony ryby3krewetki i żyłkiRybyRyby3krewetki i żyłkii chop. Dociskamy do cięć w rybie, ai chop. Dociskamy do cięć w rybie, a3krewetki i żyłkiRozgrzej grill, aż świeci na czerwono, a węgle będą popielate. Gotować ryby, obracającRozgrzej grill, aż świeci na czerwono, a węgle będą popielate. Gotować ryby, obracając2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzustarty imbirstarty imbir3krewetki i żyłkiprawie do kościprawie do kości1dla każdego.szaszłyk pojawi się gorąco. Przełożyć do naczynia i udekorować klinami limonki. Rozpakujszaszłyk pojawi się gorąco. Przełożyć do naczynia i udekorować klinami limonki. Rozpakuj1starta skórka z limonkistarta skórka z limonki3krewetki i żyłkiRed snapper, lub mahi mahi, Black sea bassRed snapper, lub mahi mahi, Black sea bass1Głowai ogon może być widoczny). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymii ogon może być widoczny). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymi1czerwone chile, posiekane i posiekaneczerwone chile, posiekane i posiekane2kgsczerwony snapper, około 3lb 3oz, skalowany i patroszonyczerwony snapper, około 3lb 3oz, skalowany i patroszony11 łyżka suszonego oreganoocet winny ryżowyocet winny ryżowy3krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony czarny pieprzsól i świeżo zmielony czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoolej sezamowy, plus więcej do liści bananowca, do serwowaniaolej sezamowy, plus więcej do liści bananowca, do serwowania22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala3krewetki i żyłkispłucz pod zimną bieżącą wodą. Cut The thickspłucz pod zimną bieżącą wodą. Cut The thick3krewetki i żyłkina dół. Posmaruj olejem sezamowym. Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić ciało (thena dół. Posmaruj olejem sezamowym. Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić ciało (the1zostawićczęsto, aby zapobiec spalaniu. Zajmie to około 18-20 minut. Włóż metalczęsto, aby zapobiec spalaniu. Zajmie to około 18-20 minut. Włóż metal3krewetki i żyłkilub patagońska szczerbinalub patagońska szczerbina30sekundy do zmiękczenia. Usunąć szczypcami isekundy do zmiękczenia. Usunąć szczypcami i3krewetki i żyłkiWnęka. Odstawić na 15-20 minutWnęka. Odstawić na 15-20 minut1łyżka czerwony ocet winnyżyłka od środka i ułóż je nakładając na deskę do krojenia, błyszczącą stronążyłka od środka i ułóż je nakładając na deskę do krojenia, błyszczącą stroną

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia85
Magazyn