Grillowany Lucjan w liściach bananowca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na 16,11 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 139g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 726 kalorii. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś sekundy, aby zmiękczyć. Usuń, prawie do kości, zrób ukośniki z każdej strony ryby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Cytryna Grillowana ryba w liściach bananowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grillowane snapperin banana leaves
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
2
Grillowanie ryb w liściach bananowca pozwala rybiemspół we własnej wilgoci. Liście dają również wspaniały wędzony smak.Ryby
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Lucjan czerwony, lub mahi mahi, okoń czarnomorski, lub patagoński toothfish
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan Czerwony
Mahi Mahi
Seabass
4
Składnik1 czerwony Lucjan, około 3lb 3oz (1,5 kg), skalowany i zjedzony 23 duże liście bananowe1 łyżeczka oleju sezamowego, plus więcej do liści bananowychlime kliny, do podania
Składniki, których będziesz potrzebować
Lucjan Czerwony
Szczypta Białego Sezamu
Ciasto Z żurawiną
5
Do marynaty2 łyżki grubo posiekanej cylantro12 łyżki startego piernika2 ząbki czosnku, posiekane2 łyżki sosu sojowego1 łyżka octu ryżowego Skórka z 1 limonki 1 czerwone chile, posiekane i posiekanesalt i świeżo zmielony czarny pieprz
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Czerwona Papryka Chili
Wino Ryżowe
6
Zrób 34 ukośniki z każdej strony Ryby,prawie do kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
7
Składniki marynaty umieścić w blenderze i posiekać. Naciśnij na cięcia w rybach i Wnęka. Odstawić na 1520 minut.Blanszuj liście bananów we wrzącej wodie30 sekund, aby zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bananowca
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Usuń szczypcami andrinse pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
9
Wytnij grubątwina od środka i ułóż jepodkładanie na dużej desce do krojenia, błyszczącej z boku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
10
Posmaruj olejem sezamowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego Sezamu
11
Umieść rybę na liściach i owiń, aby osłonić Ciało (głowa i ogon mogą być widoczne). W razie potrzeby zabezpiecz liście pałeczkami koktajlowymi.Rozgrzej grill, aż zacznie świecić na czerwono, a powłoki będą popielate. Gotuj rybę, obracającczęsto, aby zapobiec spalaniu liści. Zajmie to około 1820 minut. Włóż metalowy szpikulec do środka ryby, przez listwy, przez 30 sekund. Jeśli ryba jest ugotowana, wyłoni się gorący.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.