Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami

Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami
Grillowany Lucjan po hiszpańsku z pomidorami i zielonymi oliwkami Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 55g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 4,38 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filet z Lucjana, cebulę, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dobrze sprawdza się jako meksykańskie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami, Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa, oraz Red Snapper Cancato Style with chorizo-Tomato Salsa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub wewnętrzny grill elektryczny na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Skropić Lucjana oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
3
Połącz przyprawy w małej misce. Rub ryby mieszanką przypraw. Gotować ryby 5 minut skóry bok w dół pierwszy. Włączyć ryby i gotować 5 do 6 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz składniki salsy w małej misce i pozwól jej marynować, aż będzie gotowa do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Aby służyć, talerz przyprawione snapper z hojną porcję salsy. Sangria sprawia, że wspaniały napój do tego posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PijPij
SangriaSangria
3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki3/4 Funta, 1 Opakowanie, Chorizo, Pokrojone W Bardzo Cienkie Plasterki Pod Kątem, Usuń Wszelkie Luźne Osłonki
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn