Grillowany Letni Squash z fetą i miętą

Grillowana letnia Squash z Fetanem i miętą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieprz, sok z cytryny, latem squash, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z dyni, awokado i fety z białym winegretem, Grillowany Letni Squash i ser Kasseri z cytryną i miętą, oraz Świętuj lato sałatką arbuzową z miętą i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 squash na desce do krojenia i wykonaj cięcie po przekątnej około 1 1/2 cala z jednego końca.
Zwiń squasha o pół obrotu i wykonaj kolejne cięcie po przekątnej (w tym samym kierunku, co pierwsze cięcie) około 1 1/2 cala od końca wycięcia squasha.Powtórz z toczenia i cięcia, aż dojdziesz do końca squasha. (Nazywa się to cięciem rolki; obejrzyj ten film CHOW, aby uzyskać więcej wskazówek.) Powtórzyć z pozostałym kabaczkiem, umieścić w dużej misce i odstawić.
Umieść sok z cytryny w średniej misce i ubijaj oliwę w powolnym strumieniu do połączenia. Doprawić solą i pieprzem, następnie dodać połowę dressingu do miski z dyni, ponownie obficie doprawić solą i pieprzem, wymieszać i odstawić.W międzyczasie podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do wysokości (około 450 ° F do 288°).Gdy grill jest gotowy, użyj łyżki szczelinowej, aby umieścić squasha na grillu. Zarezerwuj dużą miskę i pozostały w niej dressing. Gotować squash odkryte, obracając od czasu do czasu, aż zwęglone w miejscach i chrupiące-przetargu, o 7 do 8 minut w sumie.Powrót z grilla squasha do dużej miski, dodać pozostałą połowę dressing, i wrzucić, aż równomiernie pokryte.
Niech squash ostygnie, aż tylko ciepłe lub temperatury pokojowej, o 15 protokół.
Dodać fetę i miętę i wymieszać do połączenia. Smak i doprawić więcej soli i pieprzu w razie potrzeby.