Grillowany Kurczak Z Frytkami Ze Słodkich Ziemniaków

Przepis Grillowany kurczak z frytkami ze słodkich ziemniaków jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 447 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Niewiele osób lubiło to danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli koszernej, Panko bułka tarta, oliwa z oliwek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, Grillowane Słodkie Ziemniaki Frytki Przepis, oraz Grillowane Chipotle Limonka Słodkie Ziemniaki Frytki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób frytki: umieść blachę do pieczenia w piekarniku i rozgrzej do 425 stopni F.
Połączyć panko, kminek, papryka, oliwa z oliwek i 1 łyżeczka soli w małej misce.
Ubij białko w średniej misce, aż będzie spienione.
Dodać słodkie ziemniaki i wrzucić aż pokryte, następnie dodać mieszaninę panko i wrzucić.
Rozłóż słodkie ziemniaki na gorącej blasze do pieczenia i posyp resztkami okruchów z miski.
Piec, aż frytki będą miękkie i chrupiące, o 25 protokół.
W międzyczasie przygotuj hot dogi: rozgrzej grill do średniej wysokości. Grill kukurydzę, obracając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, o 6 protokół; ostudzić.
Pokroić ziarna z kolb i wrzucić do miski z ogórkiem, papryką, sokiem z limonki, cukrem i 1/4 łyżeczki soli. Wymieszać z bazylią i oliwą z oliwek.
Grilluj hot dogi, obracając od czasu do czasu i szczotkując sosem barbecue, aż zostaną oznaczone, około 5 minut.
Umieścić hot dogi w bułki i top z mieszanki kukurydzy.
Podawać z frytkami ze słodkich ziemniaków i sosem barbecue do zanurzenia.