Grillowany kurczak z dressingiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj grillowanego kurczaka z dressingiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1111 kalorii, 85g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 98 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, skórkę z limonki, kolendrę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać limonkową skórkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deska serów zbiorowy sos cytrynowy Vinaigrette, Deska Z Awokado Crostini Z Grilla, oraz Brytyjska deska serów-Grillowany plamiak z polewą Lancashire Rarebit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz całego chile, tosty na suchej patelni, obracając często, aż lekko nadmuchane ibardzo, o 4 protokół. (Nie opiekać płatków pieprzu.) Wyrzucić łodygę i nasiona.Drobno posiekać chile i przenieść do małej miseczki.Wymieszaj kolendrę, oregano, skórkę z limonki i 1/4 szklanki oliwy; doprawić sosem solą i pieprzem.
Przygotować grill na średnie pośrednie ciepło (dla grilla węglowego, węgle bankowe po 1 stronie grilla; dla grilla gazowego pozostawić 1 palnik wyłączony).
Stojak do grilla szczotkowego z olejem. Kurczaka przyprawiamy solą i pieprzem i układamy, skórką w dół, na grillu. Grilluj kurczaka, obracając się sporadycznie, aż skóra będzie chrupiąca i brązowawa, a termometr do odczytu błyskawicznego włożony do najgrubszej części uda rejestratora165°, 10-15 minut na stronę (przesuń chickento chłodniejszą część grilla, jeśli gotuje zbyt szybko). Około 5 minut przed kurczak isdone, baste z odrobiną dressingu.
Resztę dressingu wylać na deskę (lub talerz, jeśli nie masz dużej deski) i ułożyć kurczaka, skórą do góry, na wierzchu.
Odstawić na co najmniej 10 minut, aby odpocząć ichłonąć smak z opatrunku przed rzeźbieniem.
Kurczaka skropić sosem z deseru i podawać z limonkami.
DO przodu: Dressing można zrobić 2 dniahead. Cover and chill