Grillowany Kurczak Veracruz

Grillowany Kurczak Veracruz
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Ten przepis służy 55. Jeśli 13 centów za porcję spada w budżecie, Grillowany kurczak Veracruz może być ogromny bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, udka i nogi z kurczaka, meksykańskie oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak Veracruz, Kurczak Veracruz, oraz Quick Cod Veracruz dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Zmiksować dressing, 1 puszka pomidorów i oregano w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść kurczaka na dużym arkuszu folii o dużej wytrzymałości; podnieś boki folii. Top kurczaka z sosem pomidorowym, pozostałe pomidory, oliwki i papryka. Podwójnie złożyć górę i kończy się uszczelnić pakiet, pozostawiając miejsce na cyrkulację ciepła wewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Opakowanie umieścić na ruszcie z grilla; przykryć pokrywką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Grill 45 min. lub dopóki kurczak nie zostanie ukończony (165F).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Przeciąć szczeliny w folii, aby uwolnić parę przed otwarciem pakietu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Podawać kurczaka z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia0
Magazyn