Przepis Grillowany miód-czosnek Kabobs kurczaka mogą być wykonane w około 20 minut. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. 13 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest idealny do Czwartego Lipca. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soku z cytryny, płatków pieprzu, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Z łyżką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Miód Czosnek Azjatycki Kurczak Kabobs, Czosnek Grillowany Kurczak Kabobs, oraz Miód musztarda Veggie Kabobs z czosnkiem Quinoa dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj olej, sok z cytryny, czosnek, miód, tymianek, płatki czerwonej papryki, pieprz i sól w razie potrzeby. Zarezerwuj połowę marynaty do fastrygowania; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sok Z Cytryny
Marynata
Czosnek
Pieprz
Miód
Tymianek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrój kurczaka na 1 cal. szerokie paski; splot na szaszłykach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki
3
Miejsce w 11. x 7-w. szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do Pieczenia
4
Zalej pozostałą marynatę kurczakiem. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynata
Cały Kurczak
5
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj kaboby bez przykrycia na średnim ogniu przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, aż soki z kurczaka będą klarowne.