Grillowany kurczak i wieprzowina z polewą pomarańczowo-Kminkową

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Grillowany kurczak i wieprzowina z polewą pomarańczowo-Kminkową mogą być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 21g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, ketchup, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, Grillowane kotlety wieprzowe z pomarańczową glazurą, oraz Grillowana polędwiczka wieprzowa z pomarańczową marmoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Puree pierwsze 6 składników w procesorze, aż będzie gładka.
Przygotować grill (średnie ciepło); szczotka grill rack z olejem. Odstawić 3 szklanki glazury do serwowania. Grill kurczaka 6 minut na stronie.
Pędzel z pozostałym szkliwem. Kontynuuj grillowanie, aż kurczak zostanie ugotowany, obracając od czasu do czasu i często szczotkując większą ilością glazury, o 25 minut dłużej.
Przenieść kurczaka na talerz; namiot z folią, aby utrzymać ciepło. Grillować wieprzowinę około 3 minut na stronę.
Pędzel z odrobiną glazury. Kontynuuj grillowanie, aż termometr włożony do środka Chop rejestruje 63° do150, obracając od czasu do czasu i często szczotkując większą ilością glazury, o 12 minut dłużej. Ułóż wieprzowinę na półmisku. Przynieś 3 szklanki zastrzeżone glazury na wolnym ogniu.
Podawać kurczaka i wieprzowinę, przechodząc osobno glazurę.