Grillowany kurczak i warzywa z sosem Chimichurri

Grillowany kurczak i warzywa z sosem Chimichurri może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 232 kalorie, 38g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz squasha, połówki piersi kurczaka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z wędzonymi warzywami, sosem Barbecue i Southwest Chimichurri, Grillowana polędwiczka wieprzowa z Chimichurri i letnimi warzywami, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Chimichurri I Letnimi Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kurczak i warzywa zalać sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Umieść kurczaka i warzywa na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grilluj kurczaka 6 minut z każdej strony lub do czasu zakończenia; grilluj warzywa 3 minuty z każdej strony.
Podawać kurczaka z sosem Chimichurri.